Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Timisoara
Adresa: Sacalaz
Telefon: 0762259760, 0726646097

Informatii esentiale

Capacitate: 80-450 persoane

Tip locatie: Restaurant evenimente, Ballroom evenimente, Aer liber, Cort

Gradina
Piscina
Parcare proprie
Camera mirilor
Catering
Generator
Cununii in aer liber
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Loc de joaca
Ring de dans dedicat
Posibilitate Barbecue

Diamond Events – Locatie evenimente

La Diamond Events, lăsați grijile și stresul evenimentului în seama noastră!

O echipă întreagă de profesioniști se ocupă de planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentului vostru.

Situat la doar 4 km de Timișoara, Diamond Events este alegerea perfectă pentru organizarea evenimentului vostru, într-un cadru intim, departe de agitația urbană.

Principalul punct de atracție îl reprezintă grădina proprie, care se întinde pe o suprafață de 10.000 de mp și dispune de toate facilitățile necesare pentru crearea unui decor de poveste și relaxare. În mijlocul naturii, decorurile concepute cu teme muzicale, flori colorate, palmieri exotici, piscină, șezlonguri, baldachine, arcade și colivii, sunt disponibile pentru ședințe foto, ceremonii în aer liber și alte surprize pe care vă lăsăm să le descoperiți.

Pentru cei mici, am creat un spațiu generos, unde, alături de animatorii noștri, copiii pot desfășura activități specifice vârstei.

Având o experiență vastă în domeniul organizării de evenimente, asigurăm, împreună cu întreg personalul dedicat, servicii de la planificatori calificați până la bucătari acreditați. Meniul este conceput împreună cu bucătarii noștri pentru a satisface toate nevoile, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.

De asemenea, oferim posibilitatea de a personaliza meniul în funcție de dorințele voastre. Locația pune la dispoziția invitaților o parcare privată cu o capacitate de 300 de locuri gratuite.

Sălile sunt create astfel încât să asigure spațiu suficient la mese fără a compromite ringul de dans. Dacă sunteți în căutarea locației perfecte pentru organizarea evenimentului vostru, vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

Diamond Events – fotografii

Diamond Events – organizeaza urmatoarele tipuri de evenimente

Vreau oferta acum!

Timisoara - Solicita oferta Diamond Events

Localizare pe harta