Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Timisoara
Adresa: Sacalaz
Telefon: 0762259760, 0726646097

Informatii esentiale

Capacitate: 80-450 persoane

Tip locatie: Restaurant botezuri, Ballroom botezuri, Aer liber, Cort

Gradina
Piscina
Parcare proprie
Catering
Generator
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Loc de joaca
Ring de dans dedicat
Posibilitate Barbecue
Camera bebelus

Diamond Events – Locatie botez Timisoara

La Diamond Events, lăsați grijile și stresul organizării petrecerii de botez în seama noastră!

O echipă dedicată de profesioniști se va ocupa de planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentului vostru special.

Situat la doar 4 km de Timișoara, Diamond Events este alegerea ideală pentru organizarea botezului într-un cadru intim, departe de agitația urbană.

Grădina noastră proprie, ce se întinde pe o suprafață de 10.000 mp, este principalul punct de atracție. Oferă un decor de poveste și relaxare, cu teme muzicale, flori colorate, palmieri exotici, piscină, șezlonguri, baldachine, arcade și colivii, perfecte pentru ședințe foto, dar și pentru multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperiți.

Pentru cei mici, am amenajat un spațiu generos, unde copiii pot desfășura activități specifice vârstei sub supravegherea animatorilor noștri.

Cu o vastă experiență în organizarea de evenimente, echipa noastră asigură servicii complete, de la planificatori calificați la bucătari acreditați. Meniul, conceput împreună cu bucătarii noștri, este adaptat pentru a satisface toate nevoile, atât calitative, cât și cantitative. De asemenea, oferim posibilitatea de a personaliza meniul în funcție de preferințele voastre.

Locația noastră pune la dispoziție o parcare privată cu o capacitate de 300 de locuri gratuite.

Sălile sunt proiectate pentru a asigura spațiu suficient la mese, fără a compromite ringul de dans. Dacă sunteți în căutarea locației perfecte pentru botezul puiului vostru, vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

Diamond Events – fotografii

Diamond Events – organizeaza urmatoarele tipuri de evenimente

Vreau oferta acum!

Timisoara - Solicita oferta Diamond Events

Localizare pe harta