Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Centrul capitalei, București, zona Piața Alba Iulia
Adresa: Strada Turturelelor nr. 11
Telefon: 0725333333

Informatii esentiale

Capacitate: 100-400 persoane
Specific: international

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Palat

Gradina
Parcare proprie
Camera mirilor
Generator
Cununii in aer liber
Bucatarie proprie
Curent 380V
Loc de fumat
Zona Cocktail
Fara taxe suplimentare
Permite bautura din afara locatiei
Autorizatie ISU

Le Château Evenements – Castelul din inima Bucurestiului

Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant spatiu pentru evenimente din București, situat în centrul orașului, destinat celor care își doresc organizarea unui eveniment de vis, cu adevărat memorabil pentru ei și pentru oaspeții lor.

Luxul, eleganța și rafinamentul sunt doar câteva dintre elementele care definesc aceasta locatie de evenimente cu adevărat speciala, perfecta pentru a surprinde cele mai importante momente din viața dumneavoastră.

Le Château se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, o terasă în aer liber de 260 de metri pătraţi, un lobby generos și o scenă impunătoare dotată complet cu echipamente de sonorizare, lumini de spectacol și lasere.

Încă de la intrare, cu ajutorul sistemelor de proiecție exterioară de mari dimensiuni, veți putea derula imagini sau mesaje personalizate, în acord cu tematica evenimentului. Apoi, terasa exterioară de mari dimensiuni vă invită la un moment de socializare sau de relaxare în aer liber, unde veți putea asculta și fundalul muzical din interior, prin intermediul sistemului de sonorizare încorporat.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru a crește gradul de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv această zonă, loje intime pentru discuții și momente de relaxare.

De asemenea, pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau invitaților speciali, Le Château vă pune la dispoziție un apartament DeLuxe complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Castel să fie cu adevărat desăvârșită.

Le Château Evenements – fotografii locatie

Le Château – evenimente organizate

Vreau oferta acum!

Bucuresti - Solicita oferta Le Chateau Evenements

Localizare pe harta

Le Château Evenements