Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Cluj Napoca
Adresa: Str. Făgetului nr.5B
Telefon: 0729084326

Informatii esentiale

Capacitate: 30-180 persoane

Tip locatie: Restaurant evenimente, Hotel

Gradina
Parcare proprie
Cazare invitati
Cazare miri
Camera mirilor
Generator
Cununii in aer liber
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Zona Cocktail
Ring de dans dedicat
Autorizatie ISU
Hotel Stil se mândrește cu 20 de ani de experiență în organizarea evenimentelor, având cea mai dedicată echipă. Astfel, ne ocupăm de toate, pentru ca voi să aveți parte de un eveniment grozav, fără nicio grijă.
Aveți la dispoziție 4 săli de evenimente, cu capacități cuprinse între 30 și 180 de locuri și cele mai complete pachete, personalizabile in funcție de tipul evenimentului.
Cel mai fabulos spatiu de evenimente din Cluj-Napoca este restaurantul Madrigal. Beneficiind de o transformare totala in 2021, design-ul interior glamour surprinde chiar si pe cei mai pretentiosi dintre clienti. Mai mult, pachetele de evenimente se bucura de o noua abordare a meniului cu influente mediteraneene, va invitam sa il descoperiti!
Restaurantul Baroc este salonul situat imediat langa accesul la cazare si este unul dintre cele mai populare alegeri in randul clientilor care isi doresc atat servicii de organizare evenimente cat si de cazare invitati. Beneficiind de toate facilitatile marca Hotel Stil, Baroc este ideal pentru nunti, banchete, majorate sau petreceri corporate.
Restaurant Royal beneficiaza de o terasa de vara laterala cu o pergola de 33m lungime, fiind locatia ideala pentru a organiza o cununie in aer liber privata, urmata de o petrecere eleganta in restaurant. Royal pune la dispozitie bar si bucatarie proprie, candy-bar, arcada cu flori si banca pentru photo corner.
Restaurant Stil se afla in incinta Hotel Stil si beneficiaza de sonorizare proprie, terasa de vara dedicata cu vedere la gradina, bar si bucatarie proprie. Este restaurantul potrivit pentru evenimente restranse precum: botezuri, cununii, intalniri de business sau aniversari.

Hotel Stil – fotografii

Hotel Stil – organizeaza urmatoarele tipuri de evenimente

Vreau oferta acum!

Cluj - Solicita oferta Hotel Stil

Localizare pe harta