Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Cluj Napoca
Adresa: Parc Central "Simion Barnutiu"
Telefon: 0736106845

Informatii esentiale

Capacitate: 80-200 persoane

Tip locatie: Restaurant evenimente, Ballroom

Lac
Gradina
Padure
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Zona Cocktail
Mese rotunde
Ring de dans dedicat
Autorizatie ISU

Events by CHIOS – Locatie evenimente

Din dorința îmbunătățirii serviciilor Events by CHIOS și din pasiunea gestionării unui eveniment până la ultimul detaliu, am creat locația de vis pentru orice ocazie.

Astfel, singura grijă a clientului rămâne tipul de eveniment pe care acesta dorește să îl organizeze. Povestea fiecărui client va putea fi transformată într-un context plin de eleganță, rafinament și inspirat din tendințele momentului.

De asemenea, design-ul sălii este completat de atmosfera panoramei unice asupra lacului și a parcului central „Simion Bărnuțiu”, sala fiind localizată în incinta clădirii Chios, la etajul 1.

Deși la baza designul-ui stă natura prin culorile pământii și reflexiile albăstrui ale podelei, contrastul cald-rece al accentelor de marmură și elementele fine minimaliste, modelează caracterul modern și distins.

Indiferent dacă este vorba de o nuntă, un botez, un banchet, o petrecere privată / corporate sau o conferință, sala este ideală pentru orice tip de eveniment, punând la dispoziție 200 de locuri pe scaune la mese, respectiv 350 de locuri cu mese standing.

În cazul în care numărul de invitați este mult mai mic, există posibilitatea de compartimentare a sălii. Începând de la veselă și până la mâncare, sala dispune de toate facilitățile necesare unui eveniment reușit.

Events by CHIOS – fotografii

Events by CHIOS – organizeaza urmatoarele tipuri de evenimente

Vreau oferta acum!

Cluj - Solicita oferta Events by CHIOS

Localizare pe harta

Events by CHIOS