Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Republica, Pantelimon, Incinta Faur
Adresa: Bld. Basarabia nr. 256, incinta Faur
Telefon: 0756116009

Informatii esentiale

Capacitate: 50-300 persoane
Specific: romanesc, international

Tip locatie: Ballroom Evenimente, Restaurant, Cort

Gradina
Piscina
Parcare proprie
Cazare invitati
Camera mirilor
Generator
Bucatarie proprie
Curent 380V
Zona Cocktail
Ring de dans dedicat
Fara taxe suplimentare
Autorizatie ISU

American Ballroom – Saloane evenimente Bucuresti

Cu o vastă experiență de peste cinsprezece ani în domeniul organizării de evenimente, facilități de ultimă generație și spații flexibile, ne distingem prin atenția acordată fiecărui detaliu. Dispunem de șase saloane de evenimente, fiecare având o arhitectură și finisaje distincte, concepute pentru a satisface cele mai sofisticate cerințe.

Meniurile variate preparate în bucătăria noastră proprie și întotdeauna proaspete, sunt elaborate și meticulos verificate de maeștri în gastronomie cu experiență în organizarea de evenimente, garantând satisfacerea celor mai exigente cerințe culinare.

Echipa American Ballroom este gata să ofere o gamă completă de servicii adiționale, inclusiv decorarea sălii conform preferințelor dvs., de la aranjamente florale pentru mese și prezidiu până la decoruri personalizate pentru mese și scaune, meniuri speciale, bar de fructe, lemonade bar.

Oferim o experiență personalizată și unică, conform celor mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și călduroasă, împreună cu tehnologia de vârf, serviciile impecabile și preparatele rafinate, creează mixul perfect pentru un eveniment de bun gust.

American Ballroom – fotografii locatie

American Ballroom – evenimente organizate

Vreau oferta acum!

Solicita oferta American Ballroom

Localizare pe harta

AMERICAN BALLROOM